Davutoğlu 2023'ün İlk Gezisini Tekirdağ'da Gerçekleştirdi

Davutoğlu 2023'ün İlk Gezisini Tekirdağ'da Gerçekleştirdi
Programı kapsamında Tekirdağ'a gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki basın toplantısında 2023 yılının ilk ziyaretini Tekirdağ'a yaptığını dile getirdi.Ahmet Davutoğlu,...

Programı kapsamında Tekirdağ'a gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki basın toplantısında 2023 yılının ilk ziyaretini Tekirdağ'a yaptığını dile getirdi.

Ahmet Davutoğlu, "Hiçbir siyasi lider şahsi ya da parti hesabını ülke hesabının önüne koymayacak, önce Türkiye, sonra Türkiye, sonra yine Türkiye diyerek omuz omuza çalışacağız, vesayete asla izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

2023'ün Türkiye için önemli bir sene olduğunu belirten Davutoğlu, "2023 yılı hem Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı hem de son derece önemli bir seçimin yapılacağı bir yıl. Dünyanın da önemli değişimler geçirdiği bir süreçten geçiyoruz. Salgından sonra Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte, uluslararası dengelerin, uluslararası yapıların büyük sarsıntılar geçirdiği bir süreçte Türkiye bütün bu gelişmelerin merkezinde bir ülke olarak Cumhuriyetin ikinci yüzyılına istikrarlı siyasi yapı, demokratik değerlerle desteklenmesi hukuki ve kamu düzeni, üretken ekonomi ve temiz bir siyasetle girmesi lazım." dedi.