Deprem Sebebiyle Tam 4 İlde Eğitime Ara Verildi: 24 Kasım da Tatil Olacak mı?

Deprem Sebebiyle Tam 4 İlde Eğitime Ara Verildi: 24 Kasım da Tatil Olacak mı?
Düzce'de sabaha karşı 04.08'de meydana gelen 5.9 şiddetindeki depremin ardından eğitime ara verildi. İlk önce Düzce, daha sonra sırayla Bolu, Sakarya ve Zonguldak illerinde de okulların tatil olduğu duyuruldu.Çevre illerde şiddetli...

Düzce'de sabaha karşı 04.08'de meydana gelen 5.9 şiddetindeki depremin ardından eğitime ara verildi. İlk önce Düzce, daha sonra sırayla Bolu, Sakarya ve Zonguldak illerinde de okulların tatil olduğu duyuruldu.

Çevre illerde şiddetli bir şekilde hissedilen deprem, öğrencilerin 24 Kasım'da okulların tatil olup olmayacağını sorgulamasına neden oldu.

Peki, yarın okullar tatil olacak mı?

4 İlde Okullar Tatil

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 5.9 şiddetinde ve tam 6.81 km derinliğinde meydana gelen deprem; Ankara, Bursa, Eskişehir, Zonguldak, Sakarya, Kocaeli, Bolu illerinde hissedildi. Yaşanan depremin ardından Düzce ve çevre illerde peş peşe tatil haberleri geldi.

Bugün Düzce, Bolu, Zonguldak ve Sakarya'da 1 gün süre ile eğitime ara verildi.

24 Kasım'da Okullar Tatil mi Olacak?

Depreme karşı önlem almak amacıyla bugün eğitime ara verilirken, öğrenciler ve öğretmenler, yarın durumun ne olacağı konusunu araştırmaya başladı. Bugün 4 ilde okullar tatil olurken, yarın tatil olup olmayacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.