Dolarda beklenen son! Her dediği çıkan Selçuk Geçer son dakika uyarısı yaptı!

Dolarda beklenen son! Her dediği çıkan Selçuk Geçer son dakika uyarısı yaptı!
Selçuk Geçer tarafından yapılan açıklamalarda dolar kurunun 2023 yılına doğru sert bir yükseliş trendine girmesi bekleniyor. Bu aşamada özellikle Dolar yatırımcısının dikkatli davranmasında fayda var!https://edirnejethaber.com/altin-ve-dolar-fiyatlari-o-tarihte-patlayacak-selcuk-gecer-tarumar-etti/Dolar...

Selçuk Geçer tarafından yapılan açıklamalarda dolar kurunun 2023 yılına doğru sert bir yükseliş trendine girmesi bekleniyor. Bu aşamada özellikle Dolar yatırımcısının dikkatli davranmasında fayda var!

https://edirnejethaber.com/altin-ve-dolar-fiyatlari-o-tarihte-patlayacak-selcuk-gecer-tarumar-etti/

Dolar kurunda yaşanacak olan sert yükselişin aralık ayına doğruda 20 TL bandına geçmesi bekleniyor. Dolar kurunun günümüzde 18 TL bandın gelmesi kişileri heyecanlandıran en önemli gelişmeler arasında bulunuyor. Peki, Dolar kuru son zamanlarda nasıl bir seyir izliyor? İşte bu soruya dair merak edilen ayrıntıların tamamı!

Kaçınılmaz Son Yaklaşıyor!

Dolarda kaçınılmaz sonun yaklaştığını dile getiren Selçuk Geçer artan enflasyon oranlarıyla beraber kurda yaşanan yükseliş trendinin devam edeceğini dile getirdi. Selçuk Geçer tarafından yapılan açıklamalar elbette ki bunlarla sınır değil. Selçuk Geçer yapmış olduğu açıklamalarda 2022 yılının son çeyreğine doğru doların 19,93 TL bandına kadar ilerleyeceğini dile getirdi. Dolar kurunda yaşanan gelişmeler her geçen gün kişileri heyecanlandıran gelişmeler arasında bulunuyor. Dolar kurunda yaşanan bu gelişmelerdeki en önemli sebebi ABD FED faiz bankası kararları olarak ön plana çıkması tahmin ediliyor.

ABD FED Faiz Kararları Etkiliyor!

ABD FED faiz bankasının verileri yükseltmesi ve kredi notlarında ciddi değişikliklere artışlara gitmesiyle beraber dolar kurunda da tüm küresel dünyada sert bir yükseliş hareketi yaşanıyor. Dolar kurunda yaşanan sert yükselişle beraber dolar hem TL karşısında tarihi rekorlar kırdı hem de euro karşısında tarihi rekorlar kırmayı başardı. Yükseliş hareketinin gelecek günlerde devam etmesi bekleniyor.

Özellikle Türkiye ekonomisinde yaşanan artan enflasyon verileriyle beraber enflasyonun 3 haneli rakamlara dayanacak olma ihtimaliyle fiyatlar artış gösteriyor. Bununla beraber Ukrayna ve Rusya arasında yaşanan sıcak savaş ortamı da küresel piyasaları derinden sarsmış durumdadır. Bu yetmezmiş gibi Çin ve Tayvan arasındaki kriz ortamı da doların küresel çapta artış göstermesinde etkili olan en önemli etmenler arasında bulunuyor.

https://edirnejethaber.com/dolar-tarihi-zirvesini-yeniledi/