Dostluk Maratonu'na Trafik Önlemi

Dostluk Maratonu'na Trafik Önlemi
Türk Yunan Bulgar Dostluk Gurubu Derneği’nin düzenlediği, Edirne Belediyesi’nin de destek verdiği ‘Uluslararası Sınırsız Dostluk Maratonu’nun da, sporcuların daha güvenli koşabilmeleri sağlamak için bazı caddeler trafiğe...

Türk Yunan Bulgar Dostluk Gurubu Derneği’nin düzenlediği, Edirne Belediyesi’nin de destek verdiği ‘Uluslararası Sınırsız Dostluk Maratonu’nun da, sporcuların daha güvenli koşabilmeleri sağlamak için bazı caddeler trafiğe kapatılacak.

Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri yaptıkları yazılı açıklamada, 14 Haziran 2015 Pazar Günü gerçekleştirilecek ‘Uluslararası Sınırsız Dostluk Maratonu kapsamında saat 09.00’da Mimar Sinan Caddesi’nin (Taş Odaları Eski Cami arası) trafiğe kapatılacağını bildirdi.

Saat 10.15’de, Talatpaşa Bulvarı, Orduevi-Maarif Caddesi, Gazmihal Köprü, Darülhadis Caddesi, Tunca ve Meriç Köprüsü, Lozan Caddesi, Ortaköy Caddesi, Pazarkule, Dilaverbey Caddesi ve Ressam Hasan Rıza Caddesi’nin trafiğe kapatılacağını ifade eden yetkililer, yaptıkları yazılı açıklamada şunlara yer verdi: “Trafiğe kapatılan güzergâhlar, yarışmacıların en sonunda yer alacak olan artçı ekibin geçmesinden sonra trafiğe açılacak. Yarışmacıların Pazarkule’den dönüş yaptıkları sırada, yollar gerekli önlem alınarak tekrar trafiğe kapatılacak ve artçı ekibin geçmesinin ardından trafiğe açılacak.”