Ece Seçkin Öğretmene Tepki Gösterdi

Ece Seçkin Öğretmene Tepki Gösterdi
Son zamanlarda adından sık sık bahsettiren şarkıcı Ece Seçkin, bu kez bir öğretmenin yaptığı paylaşıma verdiği cevapla gündem oldu. Öğretmenin bir öğrencisi ile yaşadığı diyaloğa istinaden Ece Seçkin’e de gönderme...

Son zamanlarda adından sık sık bahsettiren şarkıcı Ece Seçkin, bu kez bir öğretmenin yaptığı paylaşıma verdiği cevapla gündem oldu. Öğretmenin bir öğrencisi ile yaşadığı diyaloğa istinaden Ece Seçkin’e de gönderme yaptığı ifadeleri şarkıcı yanıtladı.

Ünlü şarkıcı paylaşımında “Öğrencinizi kendisinin yaşının yetmediği bu platformda bu alaycı sözlerle aşağıladığınız tweet daima kalacaktır.” ifadesine yer verdi.

Ece Seçkin'in Boyuna Gönderme

Öğretmen Twitter'daki paylaşımında “Bugün okulumuzun çok değerli öğrencilerinden Rojin: ‘O hocam saçlarınız çıkmış’ diyor. Sabah pansiyondan çıkarken boy aynası yerine el aynasına bakan, Ece Seçkin kadar boyu olana bak sen. Sen o boyla benim kafamı nasıl gördün?” sözlerine yer verdi.

Öğretmenin paylaşımının ekran görüntüsünü alan Seçkin, Twitter'dan öğretmene cevap verdi. Şarkıcı paylaşımında “Hocam. Okulunuzun öğrencilerinden Rojin’in boyu hızla uzayacaktır. Ama sizin bir öğretmen olarak değerli öğrencinizi kendisinin yaşının yetmediği bu platformda bu alaycı sözlerle aşağıladığınız tweet daima kalacaktır. Bu arada saçlarınızın çıkmasına sevindim” dedi.