Edirne AK Parti'den İstanbul Seçimi Açıklaması

Edirne AK Parti'den İstanbul Seçimi Açıklaması
AK Parti Edirne İl Başkanlığı, İstanbul seçiminin ardından bir açıklama yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin ardından AK Parti Edirne İl Başkanlığı bir açıklama yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini henüz resmi olmayan sonuçlara göre CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu büyük farkla kazandı. %54 oy oranı ile seçimin galibi olan İmamoğlu, rakibi AK Parti adayı Binali Yıldırım'a 777 bin oy fark attı.

Seçimin ardından sosyal medya üzerinden açıklama yapan AK Parti Edirne İl Başkanlığı, seçim sonucunun İstanbul'a ve ülkeye hayırlı olmasını diledi. Açıklamanın sonunda 'Helal olsun Binali Yıldırım' ifadesi kullanıldı. Açıklamanın tamamı şöyle:

"İstanbul seçim sonucu; İstanbul'a ve ülkemize hayırlı olsun. Millet iradesine saygı demokrasinin gereğidir. Olanda hayır vardır. Demek ki daha çok çalışmalı ve daha çok dinlemeliyiz. Seçimlerden çıkan sonuçlar bizi şaşırtıp üzebilir ama asla kızdırmamalıdır. Aslolan milletin iradesi ve tercihidir. Rabbim; bu ülkenin her şehrinde hizmeti bulunan, güzel yürekli, çalışkan insan Sn. B. Yıldırım'dan razı olsun. Ülke olarak; mücadeleye, üretmeye, çalışmaya devam. Milletimiz, iktidarı ve muhalefetiyle bizlere gerekli görevi, gerekli demokrasi olgunluğuyla vermiştir. #HelalOlsunBinaliYıldırım #KararMilletin"