Edirne Belediyesine Dört Ödül Birden

Edirne Belediyesine Dört Ödül Birden
Marmara Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Yarışması kapsamında, Edirne Belediyesi müracaat ettiği 4 proje ile ödül aldı.Afet Yönetimi, İmar Şehircilik ve Estetik,...

Marmara Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Yarışması kapsamında, Edirne Belediyesi müracaat ettiği 4 proje ile ödül aldı.

Afet Yönetimi, İmar Şehircilik ve Estetik, Kurumsal Yönetim ve Gelişim, Kültür ve Sanat, Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler, Ulaşım ve Altyapı Hizmetleri, Yeşil Alan ve Çevre Yönetimi Hizmetleri, Ar-Ge ve İnovasyon kategorilerinde düzenlenen yarışmaya, Edirne Belediyesi 6 proje ile müracaat etmişti. Alanında uzman jüri tarafından yapılan değerlendirmenin ardından, Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Edirne Belediyesinin 4 projesinin ödül almaya hak kazandığını Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a bildirerek, 1 Ekim Cumartesi günü İstanbul’da yapılacak ödül törenine davet etti.

Edirne Belediyesi, 6. Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Yarışmasına, İmar Şehircilik ve Estetik kategorisinde "Selimiye Camii Çevresi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Projesi"; Kültür ve Sanat kategorisinde "Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivalinin Sayısallaştırılma Projesi"; Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler kategorisinde "Eski Elektrik Fabrikası Restorasyon Projesi" ve "Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Bütçeleme Projesi"; Yeşil Alan ve Çevre Yönetimi kategorisinde ise "Kırkpınar Alanı (Er Meydanı) Rekreasyon Projesi (Sular Üzerinde Yükselen Şehir)" ve "Bilimsel Tabanlı Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan Ülkelerinin KABS ile Birlikte Uzun Vadeli Sivrisinek Mücadele Projesi" ile müracaat etmişti.

6. Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Yarışmasında Edirne Belediyesi; "Selimiye Camii Çevresi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Projesi", "Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivalinin Sayısallaştırılma Projesi", "Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Bütçeleme Projesi" ve "Kırkpınar Alanı (Er Meydanı) Rekreasyon Projesi (Sular Üzerinde Yükselen Şehir)" başlıklı projelerle ödül almaya hak kazandı. 6. Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri, 1 Ekim Cumartesi günü İstanbul’da yapılacak törenle sahiplerine verilecek. EJH