Edirne Kadın Dayanışması'ndan Anneler Günü Etkinliği

Edirne Kadın Dayanışması'ndan Anneler Günü Etkinliği
Edirne Belediyesi bünyesinde kurulan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Edirne Fotoğraf Sevdalıları Derneği (EFSED) işbirliğinde Anneler Günü etkinlikleri kapsamında açılacak olan "Benim annem bir melek" isimli fotoğraf...

Edirne Belediyesi bünyesinde kurulan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Edirne Fotoğraf Sevdalıları Derneği (EFSED) işbirliğinde Anneler Günü etkinlikleri kapsamında açılacak olan "Benim annem bir melek" isimli fotoğraf sergisi sanatseverlerle buluşacak.

Edirne Belediyesi ve Edirne Fotoğraf Sevdalıları Derneği (EFSED) işbirliğinde, fotoğraf sanatçılarının Anneler Günü'ne özel hazırladığı sergi, Anneler Günü'nde gösterime açılacak. "Benim annem bir melek" isimli fotoğraf sergisi, 13 Mayıs Pazar Günü saat 13.00’te İlhan Koman Parkı’nda sanatseverlerle buluşacak.

Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları, Cumhuriyet Kadınları Derneği Edirne Şubesi, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği, Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi, Edirne Çocuk Hakları Derneği, Edirne Cem Vakfı Kadın Kolları, Edirne Tüm Yerel Sen Kadın Komisyonu, Türk Kadınlar Birliği, Milliyetçi Hareket Partisi, İyi Parti, Ekame-Der, T.Ü Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Kesk Kadın Komisyonu, Üniversiteli Kadın Kolektifi, Edirne Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu ve Halkevci Kadınlar gibi Sivil Toplum Örgütleri’nin tek çatı altında bir araya geldiği; Edirne Kadın Dayanışması Anneler Günü’nde kadınlara fve annelere yönelik etkinlik düzenleyecek.

Edirne Kadın Dayanışması Anneler Günü Etkinlikleri kapsamında; 13 Mayıs Pazar Günü saat 12.00’de Atatürk Anıtı’nda Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirecek. Törenin ardından basın açıklaması yapılarak, etkinliğe katılanlar ile birlikte Zübeyde Hanım Heykeli’ne yürüyüş düzenlenip; Zübeyde Hanım Heykeli’nde de Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirilecek.

Edirne Belediye Başkanlığı Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anneler Günü Etkinliği kapsamında; vatandaşlara çok sayıda çiçek ve çeşitli hediyelerin takdim edileceğini belirten yetkililer tüm Edirnelileri düzenlenecek etkinliklere davet etti. Edirne Jet Haber