Edirne Maratonu Ertelendi! Başkan Akdağ Duyurdu

Edirne Maratonu Ertelendi! Başkan Akdağ Duyurdu
Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Spor Kulübü Başkanı Önder Akdağ, Selimiye Meydanı'nda kurum temsilcilerinin katılımıyla dün Valilikte bir toplantı düzenlendiğini dile getirdi.Toplantıda maratonun aynı güne denk gelen LGS sınavı...

Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Spor Kulübü Başkanı Önder Akdağ, Selimiye Meydanı'nda kurum temsilcilerinin katılımıyla dün Valilikte bir toplantı düzenlendiğini dile getirdi.

Toplantıda maratonun aynı güne denk gelen LGS sınavı kapsamında ertelenmesi yönünde karar çıktığını kaydeden Akdağ, "Maraton nedeniyle yollar kapanacak, 'çocuklar mağdur olmasın' diye bu organizasyonun gerçekleşmesinin mümkün olmadığı noktasına varılmıştır." şeklinde konuştu.

Hiçbir sporcuyu mağdur etmeyeceklerini belirten Akdağ, şu ifadelere yer verdi:

"Bu mağduriyetin parçası olmak istemiyoruz. Sporcular koşarak antrenman yapıyor. Ben de 6 aydır bu organizasyonun gerçekleşmesi için alın teri döküyorum. Her sporcunun alın teri bizim için kutsal. Biz bu organizasyonu yeni belirlenmiş tarihinde Cumhuriyetimizin 100. yıl coşkusuna yakışır şekilde yapacağız."

Otellerde oda rezervasyonu yapan sporculara otelcilerin gerekli hassasiyeti göstermesi gerektiğini kaydeden Akdağ, 150'si yabancı 1000 sporcunun koşacağı maratonun yeni tarihini ilerleyen günlerde açıklayacaklarını dile getirdi.