Edirne’de Dayak Yiyen Adamı Boşanma Aşamasındaki Eşi Kurtardı

Edirne’de Dayak Yiyen Adamı Boşanma Aşamasındaki Eşi Kurtardı
Edirne'de boşanma aşamasında olduğu eşi Sibel S.'nin çalıştığı yere gelen Zafer S.'nin, iş yeri sahibi Tamer D. ve çevredekilerce darp edildiği anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde Zafer S.'nin, boşanma...

Edirne'de boşanma aşamasında olduğu eşi Sibel S.'nin çalıştığı yere gelen Zafer S.'nin, iş yeri sahibi Tamer D. ve çevredekilerce darp edildiği anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde Zafer S.'nin, boşanma aşamasındaki eşinin araya girmesiyle kurtulduğu dikkat çekti.

Zorla Taksiye Bindirmek İstedi

Zafer S., boşanacağı eşi Sibel S. ile konuşmak için çalıştığı iş yerine gitti. Çiftin burada tartışmasıyla çevredekiler olaya müdahale etti. Yaşanan olaydan sonra Zafer S., eşi Sibel S.'yi zorla taksiye bindirmek istedi. Bu esnada durumu öğrenen iş yeri sahibi ve aynı zamanda Sibel S.'nin beraber yaşadığı öne sürülen Tamer D., motosikleti ile gelip Zafer S.'ye saldırdı.

Tamer D. ile çevredekiler, Zafer S.'yi sopayla darp etti. Sibel S., araya girip Zafer S.’yi kurtardı. Zafer S., hastaneye kaldırılırken, Tamer D. ve 1 kişi de gözaltına alındı. Şüpheliler, işlemlerinden sonra sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Zafer S., tedavinin ardından taburcu edildi.

Not: GörselTemsilidir.