Edirne'deki 2 AFAD Gönüllüsü Deprem Bölgesine Gitti

Edirne'deki 2 AFAD Gönüllüsü Deprem Bölgesine Gitti
Mehmet Geçmiş başkanlığında, Edirne İl Genel Meclisi'nin şubat ayı 4. birleşimi yapıldı.Geçmiş, birleşimin açılışında, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını yitirenlere rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.Depremin...

Mehmet Geçmiş başkanlığında, Edirne İl Genel Meclisi'nin şubat ayı 4. birleşimi yapıldı.

Geçmiş, birleşimin açılışında, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını yitirenlere rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Depremin yaralarının el birliğiyle sarılacağını söyleyen Geçmiş, "Bu büyük felaketi en az kayıpla atlatmayı umut ediyor ve böyle bir felaketin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. Bu deprem ne yazık ki vatandaşları uykuda yakaladı. Kaçma imkanları yoktu. İnşallah bu acı kaybı el birliği ile hep birlikte atlatırız." şeklinde konuştu.

Geçmiş, meclisin AFAD gönüllüsü üyeleri Tamer Karadağ ve Mustafa Üstün'ün arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere deprem bölgesine gittiğini dile getirerek, "Arkadaşlarımız kurtarma çalışmalarına yardım etmek için gittiler. Mustafa Üstün arkadaşımız ayrıca bir madenci olmasından dolayı katkı vereceğini düşünüyorum." dedi.