Edirneliler, 'Edirne Sofrası'nda Buluşacak

Edirneliler, 'Edirne Sofrası'nda Buluşacak
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kadir Gecesi'nde Edirne halkıyla "Edirne Sofrası" buluşuyor.Ramazan ayının bereketini tüm Edirneliler’le paylaşmak isteyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kadir Gecesi'nde, Saraçlar...

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kadir Gecesi'nde Edirne halkıyla "Edirne Sofrası" buluşuyor.

Ramazan ayının bereketini tüm Edirneliler’le paylaşmak isteyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kadir Gecesi'nde, Saraçlar Caddesinde vatandaşlarla Edirne Sofrası'nda buluşacak.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ramazan ayının en güzel yanının birlik beraberlik içinde geçirilen bir iftar sofrası olduğunu belirterek, 13 Temmuz 2015 Pazartesi akşamı Saraçlar Caddesinde büyük bir iftar sofrası kurarak tüm Edirnelilerle bir arada olacaklarını bildirdi.

Başkan Recep Gürkan, Ramazan aynın en özel gecesi olan Kadir Gecesi’nde Saraçlar Caddesi’nde kuracakları 5bin kişilik “Edirne Sofrası”nda tüm Edirne Halkı’yla buluşmak istediklerini söyledi. Başkan Gürkan, “Ramazanın heyecanını, bereketi yaşayarak, birlik ve beraberliğin keyfine tüm halkımızla birlikte yaşamak istedik. Ramazan ayının en özel gecesi olan Kadir Gecesi’nde de büyük Edirne Sofrası’nda halkımızla, Ramazan’ın güzelliğini paylaşmak istedik. 13 Temmuz 2015 Pazartesi akşamı Saraçlar Caddesi’ndeki iftarımıza tüm halkımızı bekliyoruz.” dedi.

edirne ramazan sofrası