Edirnespor Pazar Günü Çatalcaspor İle Karşılaşacak

Edirnespor Pazar Günü Çatalcaspor İle Karşılaşacak
TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Edirnespor, ligin ilk haftasında Çatalcaspor ile karşılaşacak. Lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen Edirnespor adına oldukça önemli olan bu karşılaşma için hazırlıklar devam ediyor.Maç...

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Edirnespor, ligin ilk haftasında Çatalcaspor ile karşılaşacak. Lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen Edirnespor adına oldukça önemli olan bu karşılaşma için hazırlıklar devam ediyor.

Maç Edirne'de Oynanacak

Edirnespor, Çatalcaspor ile 4 Eylül Pazar günü saat 17.00'de 25 Kasım Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Edirnespor, kendi evinde seyircisinin de desteği ile galip gelip lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Çatalcaspor Maçının Hazırlıkları Devam Ediyor

Edirnespor, ligin ilk maçı için geçtiğimiz günlerde hazırlıklara başladı. Kulübün resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada maç hazırlıklarına ilişkin fotoğraflar paylaşıldı.

Edirnespor Yeni Sezona Yeni Hocayla Başlıyor

Geçtiğimiz sezon sonunda Zafer Şahin ile yollarını ayıran Edirnespor, yeni sezona Özer Karadas yönetiminde başlayacak. Ağustos ayında göreve başlayan Özer Karadas, Edirnespor'un teknik adamı olarak ilk maçına çıkacak.