Edirne'ye Elektrik Yok!

Edirne'ye Elektrik Yok!
Edirne’de 9 Ağustos Pazar günü Trafo bakım onarım çalışması nedeniyle şehir merkezinin tamamı ve 28 köyüne altı saat süreyle elektrik verilemeyecek.Tredaş Edirne İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Pazar...

Edirne’de 9 Ağustos Pazar günü Trafo bakım onarım çalışması nedeniyle şehir merkezinin tamamı ve 28 köyüne altı saat süreyle elektrik verilemeyecek.

Tredaş Edirne İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Pazar günü sabah 8.00 ile 14.00 saatleri arasında 6 saat süreyle planlı elektrik kesintisi yapılacak. Kesintiden etkilenecek yerler şöyle:

Edirne şehir merkezinin tamamı ve 28 köy (Bosnaköy, Budakdoğanca, Kemalköy, YeniKadın, Eskikadın, Ekmekçi, Sarayakpınar, Büyükismailçe, Ahıköy, Uzgaç, Karabulut, Avarız, Değirmenyeni, Büyükdöllük, Yolüstü, Hatipköy, Muratçalı, Suakacağı, Hasanağa, Hıdırağa, Küçükdöllük, Menekşesofular, Kayapa, Korucuköy, Musabeyli, Karayusuf, Demirhanlı ve Hacıumur) ile Kapıkule Gümrük kapısı ve Devlet Demir Yolları Gar müdürlüğü, Edirne Kapıkule arasındaki diğer tesisler. Süloğlu İlçe Merkezinin tamamı ve yedi köyü (Geçkinli, Yacılı, Domurcalı, Sülecik, Taşlısekban, tatarlar, Keramettin ile bu istikametteki diğer tesisler).

Lalapaşa ilçesine bağlı 12 köy (Ortakçı, Kavaklı, Taşlımüsellim, Saksağan, Hüseyinpınar, Çatma, Demirköy, Doğanköy, Çallıdere, Tuğlalık, Uzunbayır ve Hamzebeyli köyleri) ile Hamzabeyli Gümrük kapısı ile bu istikametteki diğer tesisler Pazar günü sabah 8- 14 saatleri arasında enerjisiz kalacak.

ENEZ İLÇESİNDE ELEKTRİK KESİNTİSİ

Öte yandan, Enez ilçesinde planlı bakım çalışması nedeniyle 7 Ağustos Cuma günü 10.00 - 14.00 saatleri arasında 4 saat süreyle Umurbey, Yazır, Hisarlı ve Çandır köyleri ile özel müşterilere elektrik verilemeyecek.

UZUNKÖPRÜ İLÇESİNDE ELEKTRİK KESİNTİSİ

Uzunköprü ilçe merkezinde ise planlı bakım nedeniyle 9 Ağustos Pazar günü 9.00 - 13.00 saatleri arasında 4 saat süreyle elektrik kesintisi yapılacak. Kesintiden etkilenecek yerler şöyle: Kavak Mahallesi, Aşçıoğlu mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi, Cami Muradiye Mahallesinin tamamı, Atatürk Mahallesi, Muradiye Mahallesinin bir bölümü.

Yetkililer, abonelerin elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi almaları için ALO 186 elektrik arıza telefon hattına başvurmalarını istedi.