Edirne'yi Kanada'da Temsil Edecek

Edirne'yi Kanada'da Temsil Edecek
Edirne Belediyespor'un tekvandocusu Derya Eşme, Edirne'yi Kanada'da temsil edecek.

Edirne Belediyespor'un tekvandocusu Derya Eşme, Edirne'yi Kanada'da temsil edecek. Derya Eşme'ye başarılar dileyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Başarılı sporcumuzun şampiyon olarak Edirne’ye döneceğine olan inancımız tam." dedi.

Ulusal ve uluslararası alanda elde ettiği başarılarla dikkat çeken Edirne Belediyespor'un başarılı tekvandocusu Derya Eşme, 16-20 Kasım 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan Gençler Dünya Tekvando Şampiyonası’na katılmak için Kanada’ya gitti. Dünya üçüncüsü ve Türkiye Şampiyonu unvanını elinde bulunduran Eşme, Kanada’da 44 kilo Genç Bayanlar kategorisinde mücadele edecek.

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a verdiği destekten dolayı teşekkür eden Milli Antrenör Metin Eşme, Türk’ün gücünü bir kez daha dünyaya göstereceklerini  belirterek, "Edirne halkından tek ricamız dualarını eksik etmesinler." dedi.

Başarılı sporcu Derya Eşme’ye başarılar dileyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Ulusal ve uluslararası alanda elde ettiği başarılarla gurur kaynağımız olan Derya Eşme’nin, bu gururu bir kez daha yaşatacağına, Kanada'da Türk Bayrağını gururla taşıyarak, Edirne’yi ve ülkesini en iyi şekilde temsil edeceğine olan inancım tam. Eşme’ye başarılar diliyor, şampiyonluğu Edirne’ye getirmesini temenni ediyorum." diye konuştu. EJH