Egemenlik Parkı Açıldı

Egemenlik Parkı Açıldı
Edirne Belediyesi tarafından Kaleiçi semti Dilaver Bey Mahallesinde yaptırılan çocuk parkı gerçekleşen törenle açıldı.Edirne Belediyesi tarafından gerçekleştirilen açılış törenine Edirne Belediyesi Başkanı Recep Gürkan,...

Edirne Belediyesi tarafından Kaleiçi semti Dilaver Bey Mahallesinde yaptırılan çocuk parkı gerçekleşen törenle açıldı.

Edirne Belediyesi tarafından gerçekleştirilen açılış törenine Edirne Belediyesi Başkanı Recep Gürkan, Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren ve mahalle sakinleri katılım gösterdi.

Açılış töreninde konuşan Recep Gürkan, verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek özellikle Kaleiçi bölgesinde az park olduğunu ve park kurmak için alan bulmakta zorlandıklarını söyledi. Gürkan, sözlerine şöyle devam etti: "Eskiden yedi emin otoparkı olarak kullanılan bu alanı Vakıflar Bölge Müdürlüğünden talep ettik ve kendilerine çok teşekkür ediyorum Bölge Müdürü Osman Güneren de bu sorunu çözdü. Belediyemizin yaptığı çalışmalar sonucunda parka ihtiyacı olan Dilaver Bey Mahallesin de düzenleme yaptık ve bugünde vatandaşlarımızın kullanımına açıyoruz."

Gürkan’ın konuşmasının ardından Edirne Belediyesi Çocuk Korosu minik bir konser verdi. Başkan Gürkan da çocuklarla birlikte şarkı söyledi. Daha sonra Edirne Belediye Başkanı ve mahalle sakinleri tarafından Egemenlik Parkı’nın açılışı gerçekleştirildi. Açılıştan sonra çocuklar oyun gruplarında gönüllerince eğlendiler.

egemenlik parkı 1