Ekmekte Yüzde 50 İndirim! Büyük İndirim İçin Tarih Verildi

Ekmekte Yüzde 50 İndirim! Büyük İndirim İçin Tarih Verildi
Son zamanlarda ekmeğe gelen ve geleceği iddia edilen zamlar gündemdeki yerini korurken ekmeğe yapılacak büyük indirim gündeme bomba gibi düştü.Küresel ekonomik kriz ve yükselen enflasyon sonucu artan maliyetler sebebi ile her gün...

Son zamanlarda ekmeğe gelen ve geleceği iddia edilen zamlar gündemdeki yerini korurken ekmeğe yapılacak büyük indirim gündeme bomba gibi düştü.

Küresel ekonomik kriz ve yükselen enflasyon sonucu artan maliyetler sebebi ile her gün çok sayıda sektörde birçok zam yapılıyor. Gelen zamlar karşısında geçim sıkıntısına düşen vatandaş ne yapacağını şaşırmış durumdayken vatandaşı en çok temel gıdadan ekmeğe yapılan zamlar etkiliyor. Son dönemde birçok ilde ekmeğe zam yapıldı. Öte yandan ekmek fiyatlarının 7.5 TL olacağı iddiası gündem oldu. Ekmekteki zamlar vatandaşı isyan ettirecek duruma getirmişken, bir kentten şaşırtan bir ekmek fiyatı geldi.

Ekmek fiyatlarının en az 7.5 TL olacağının konuşulduğu günümüzde Tunceli Pertek'ten şaşırtan bir ekmek fiyatı haberi geldi. Pertek ilçesinde 1 Aralık 2022 tarihinden itibaren ekmek fiyatları 2.5 TL olarak güncellendi.

Müjdeli Haberi Belediye Başkanı Verdi

Çok sayıda kentte yükselen maliyetler sebebiyle artan ekmek fiyatlarının önüne Pertek'te geçildi. Pertek Belediye Başkanı Ruhan Alan, ilçede 1 Aralık'tan itibaren halk ekmek fiyatının 2 buçuk TL olacağını ifade etti.

Türkiye’nin birçok bölgesinden daha ucuza, Pertek'te ekmeği vatandaşla bir araya getireceklerini söyleyen Alan, ''Pertek ilçemizde bir ilki gerçekleştirdiğimiz Halk Ekmek hizmetimizde 1 Aralık 2022 tarihinden itibaren ekmek fiyatımız 2 buçuk lira olarak güncellenecektir. Zor günleri hep birlikte atlatacağız'' şeklinde konuştu.