Elektrik kesintisi yaşanacak

Elektrik kesintisi yaşanacak
Planlı bakım onarım çalışmaları sebebiyle Edirne'de elektrik kesintisi yaşanacak. TREDAŞ tarafından enerjinin daha kaliteli, yeterli ve sürdürülebilir sunulması amacıyla planlı bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor.Üç...

Planlı bakım onarım çalışmaları sebebiyle Edirne'de elektrik kesintisi yaşanacak. TREDAŞ tarafından enerjinin daha kaliteli, yeterli ve sürdürülebilir sunulması amacıyla planlı bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Üç mahallenin etkileneceği elektrik kesintisinin detayları şöyle:

7 Haziran 2021 Pazartesi günü 09.00 ile 15.00 saatleri arasında Kocasinan Mahallesi'nin Orhan Hoşgör Sokak, 2. Sokak ve civarları, Sadık Ahmet Caddesi, 2, 22, 23, 24, 25, 26, 28 Sokakları, Gazeteci İhsan Özüağı Caddesi ve bağlı sokakları, Gazateci İlhan Dumlu Caddesi ve bağlı sokakları, Dr. Ahmet Zafer Sokak, Ahmet Çalışkan Caddesi ve Cami Sokak; 1.Murat Mahallesi'nin Migros AVM tesisleri ve civarı, Prof. Dr. Süheyl Ünver Caddesi, Yiğit Sokak, Dr. Saadet Yardım Sokak, Nejat Karsak Sokak, 20. Sokak ve civarları; Fatih Mahallesi'nin Muammer Aksoy Caddesi, İzzet Arseven Caddesi ile Alirıza Ataktürk Caddesi ve civarları elektriksiz kalacak.