Elektrik Kesintisi Yaşanacak

Elektrik Kesintisi Yaşanacak
TREDAŞ tarafından gerçekleştirilecek planlı bakım onarım çalışmaları sebebiyle bazı mahallelere belirli saatlerde elektrik verilemeyecek.

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Edirne İşletme Müdürlüğü tarafından yapılacak planlı bakım onarım çalışmaları sebebiyle, bazı mahallelere belirli saatlerde elektrik verilemeyecek.

TREDAŞ'tan yapılan açıklamada, Edirne'de gerçekleştirilecek planlı bakım onarım çalışmalarından dolayı Kocasinan ve Fatih Mahallelerinin belirli bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanacağı belirtildi.

Söz konusu elektrik kesintisinden Kocasinan Mahallesinin Muammer Aksoy Caddesi ve bağlı sokakları; Fatih Mahallesinin Burhan Işıkseren Caddesi ve bağlı sokakları, Tahsin Şıpka Caddesi ve bağlı sokakları, Alpaslan Yalkın Caddesi ve bağlı sokakları ile Binevler Isı Merkezi ve civarları etkilenecek. Belirtilen bölgelere, çalışmalar kapsamında 02 Nisan 2017 Pazar günü 09.00 ile 13.00 saatlerinde elektrik verilemeyecek.

Ayrıca 03 Nisan 2017 Pazartesi günü 09.00 ile 13.00 saatleri arasında Edirne Merkez'e bağlı Kemalköy, Eskikadın, Ekmekçi, Sarayakpınar, Büyükismailçe, Ahıköy, Uzgaç, Karabulut Köyleri ve bölgedeki içme suyu tesisleri elektriksiz kalacak.

EJH