Elektrik Kesintisi

Elektrik Kesintisi
TREDAŞ'ın yapacağı planlı bakım onarım çalışması sebebiyle elektrik kesintisi yaşanacak.

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Edirne İşletme Müdürlüğü tarafından yapılacak bakım onarım çalışmaları sebebiyle Edirne kent merkezinin belli bir kısmına elektrik verilemeyecek.

TREDAŞ Edirne İşletme Müdürlüğünün 09 Kasım 2016 Çarşamba günü yapacağı bakım onarım çalışmaları sebebiyle 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Elektrik kesintisinden etkilenecek bölgeler: Şükrüpaşa Mahallesinin Bahriye Üçok Caddesi ve civarları, Doktor Ragıp Kazancıgil Sokak, Hüseyin Solmaz Sokak, Necati Seçkin Sokak, Şehit Tuncay Güdücü Sokak, Adalet Kasrı Sokak, Aydın Demir Sokak, Merzifonlu Karamustafa Sokak, Kavgaz Tabya Sokak, Kırcaali Sokak, Mehmet Atabay Sokak, Hacı Osman Sokak ile Serhat İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine elektrik verilemeyecek.

Ayrıca 07 Kasım 2016 Pazartesi günü 09.00 ile 14.00 saatleri arasında İpsala ilçesinin Bayrambey Mahallesi, Havsa ilçesine bağlı Oğulpaşa Köyü elektriksiz kalacak. 08 Kasım 2016 Salı günü 09.00 ile 11.00 saatleri arasında Keşan ilçesinin İspat Cami Mahallesi, İpsala yolu üzeri ve özel müşteriler; 09.00 ile 15.30 saatleri arasında Enez ilçesinin Gaziömerey Mahallesi elektriksiz kalacak.  EJH