Enez Gönüllüleri İstanbul'da buluştu

Enez Gönüllüleri İstanbul'da buluştu
Kartopu Enez Gönüllüleri Derneği tarafından 21 Aralık Cumartesi akşamı İstanbul buluşması gerçekleştirildi. Point Hotel Barbaros'taki buluşmaya 50 kadar gönüllünün yanı sıra aynı zamanda dernek üyesi de olan Enez Belediye...

Kartopu Enez Gönüllüleri Derneği tarafından 21 Aralık Cumartesi akşamı İstanbul buluşması gerçekleştirildi. Point Hotel Barbaros'taki buluşmaya 50 kadar gönüllünün yanı sıra aynı zamanda dernek üyesi de olan Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç ile eşi Kader Günenç de katıldı.

Geceyi geçen yıl yapılan dernek etkinliklerini anlatarak açan Dernek Başkanı İsmet Esengin’den sonra söz alan Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç, 9 aylık süreç ile ilgili bilgiler verdi. Henüz arzu ettiği, hayal ettiği belediyeciliği başlatamadığını vurgulayan Günenç, “Birikmiş pek çok sorunla devraldığımızı bilsek de sorunların bu kadar fazla ve büyük olduğunu düşünmemiştik." dedi. Sahil düzenlemesi için gerekli kiralama işlemlerinin tamamlanmak üzere olduğunu, hemen ardından sahildeki düzensizliklere son verme çalışmalarının başlatılacağını, Erdin Bircan Parkı için uygulamanın başlaması için son aşamaya gelindiğini belirten Günenç, “Bünyemize uygun, işlevselliği olan bir kent meclisi veya danışma kurulunun oluşturulması için sizlerden öneri bekliyorum." dedi.

Toplantıda daha sonra tüm konuklar söz alarak görüş ve dileklerini dile getirdiler. Toplantının sonunda konuşan Dernek Başkanı İsmet Esengin, “Bu toplantıları sadece özlem gidermek ve sohbet etmek için değil, üye sayımızı artırmak ve özellikle Enez dışında yaşayan çok değerli birikimlere sahip Enezlilerin ve sahil sakinlerinin bu birikimlerini Enez’e taşımaları için bir fırsat olarak değerlendiriyoruz. Enez’in sizlere ihtiyacı var.” ifadelerine yer verdi.