Enez Ortaokulu ve Lisesi Mezunları Derneği Kuruldu

Enez Ortaokulu ve Lisesi Mezunları Derneği Kuruldu
Enez'deki okullardan mezun olanlar dernek çatısı altında toplanıyor.

Edirne'nin Enez ilçesindeki okullardan mezun olanlar dernek çatısı altında toplanıyor. Bu amaçla hazırlanan tüzüğün Enez Kaymakamlığına teslim edilmesiyle dernek, tüzel kişiliğini kazandı.

Enez Ortaokulu ve Lisesi Mezunları Derneğinin kurucular kurulu Birsen Şahin, Yalçın Bitikli, Celal Karakaş, Güler Engin, Gülhan Becereli, Celil Kurter ve Yusuf Ocak'tan oluşuyor. Kurucular kurulu, ilk ziyaretlerini Enez Kaymakamı Elif Canan Tuncer ve Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç'e yaparak kuruluş amaçlarını anlattılar ve destek istediler.

Enez mezunlarının, özellikle eğitim konusundaki deneyim ve birikimlerini Enez'e taşımak ve Enez'deki eğitim seviyesini yükseltmek amacıyla hareket ettiklerini anlatan Dernek Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Birsen Şahin: "Yetkililerin yanı sıra okul aile birlikleri ve diğer eğitim amaçlı derneklerle el ele vererek önemli işler başaracağımızı düşünüyoruz. Eğitim konusunda Enez'de yeni bir güç olarak çaba sarf edeceğiz." dedi. Şahin; Enez okullarından mezun olanlarla her zaman dayanışma içinde olacaklarını, özellikle yaz aylarında yapılacak buluşmalar ve sanal ortamlarda dostluk ilişkilerini güçlendirici etkinlikler yapacaklarını sözlerine ekledi.