Enez'de Dopdolu Kurtuluş Programı

Enez'de Dopdolu Kurtuluş Programı
Edirne'nin Enez ilçesinin kurtuluşunun yıl dönümü, hazırlanan dopdolu programla kutlanacak. 24 Kasım 2019 Pazar günü saat 09.30'da çelenk sunumuyla başlayacak olan kurtuluş törenleri Cumhuriyet Meydanı'ndaki etkinliklerle devam...

Edirne'nin Enez ilçesinin kurtuluşunun yıl dönümü, hazırlanan dopdolu programla kutlanacak. 24 Kasım 2019 Pazar günü saat 09.30'da çelenk sunumuyla başlayacak olan kurtuluş törenleri Cumhuriyet Meydanı'ndaki etkinliklerle devam edecek.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki kutlamalarda Edirne Roman Halk Dansları Grubu ve Çorlu Halk Eğitim Merkezi Folklor Ekibinin gösterileri ile Türk Hava Kurumu paramotor yamaç paraşütü hava gösterisi ve Askeri Bando konseri izlenebilecek. Gençlik Parkı'nda 'Enez lezzetleri' masaları kurulacak. Aynı alanda Ersin Şenerler'in fotoğraf sergisi gerçekleştirilecek. Ersin Şenerler ve Ulaş Demiray okurlarıyla buluşup kitaplarını imzalayacak.

Aynı gün, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Enez Avcılar ve Atıcılar Derneği Lokali'nin açılışı ve sembolik trap atışlarının da yer aldığı bir program da uygulanacak.