Enez'de Uluslararası Satranç Turnuvası Başladı

Enez'de Uluslararası Satranç Turnuvası Başladı
7 farklı ülkeden 83 sporcunun katıldığı Enez Kaymakamlığı Aziz Yörük Uluslararası Satranç Turnuvası başladı.

7 farklı ülkeden 83 sporcunun katıldığı Enez Kaymakamlığı Aziz Yörük Uluslararası Satranç Turnuvası, 17 Mayıs 2017 tarihinde İstanbul Üniversitesi Sahil Kampında başladı. 19 yabancı sporcunun katıldığı turnuvada 10 ünvanlı sporcu mücadele ediyor. Açılış törenine Enez Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz, Enez Belediye Başkanı Ecz. Abdullah Bostancı, sporcular ve veliler katıldı.

Enez Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yapıyor olmanın haklı gururunu yaşadığını dile getirirken satrancın ne kadar keyifli ve güzel bir spor dalı olduğuna değindi. Enez kadar eski olan bu sporun Enez ilçesine kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Enez Belediye Başkanı Ecz. Abdullah Bostancı, tamamı Enez Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz'e ait olan düşüncenin uygulamaya geçirilmesi ve bu denli güzel bir organizasyona az da olsa bir katkı sunabilmenin onurunu yaşadığını dile getirdi.

Turnuva ana sponsoru Yusuf Yörük'ü temsilen oğlu Ömer Yörük, Enez adına ve ailesinin adına yapılan bu denli güzel ve uluslararası bir organizasyondan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

EJH