Erasta AVM'de Geri Sayım

Erasta AVM'de Geri Sayım
Edirne'nin en büyük alışveriş merkezi Erasta AVM'nin açılmasına sayılı günler kaldı.

Edirne'nin en büyük alışveriş merkezi olan Erasta AVM'nin açılmasına sayılı günler kaldı. Edirne'de olmayan ünlü markaların da yer alacağı Erasta AVM, 13 Nisan Perşembe günü kapılarını açacak.

Eroğlu Gayrimenkul'ün Erasta markasıyla inşa ettiği üçüncü projesi Erasta Edirne AVM, 13 Nisan Perşembe günü kapısını ziyaretçilere açacak. Edirne'de Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan 20 bin metrekarelik arsaya inşa edilen alışveriş merkezinin civar illerden, komşu ülkeler Yunanistan ve Bulgaristan'dan da ziyaretçi alması bekleniyor.

Erasta AVM'nin 210 milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçirildiğini ifade eden Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, doğrudan ve dolaylı olarak bin 500 kişiye iş imkanı sağladığını, dolayısıyla alışveriş merkezinin Edirne'deki istihdama da katkıda bulunacağını söyledi. Alışveriş merkezinin, bölgeye yeni bir soluk getireceğine ve şehrin ekonomik gelişmesine ivme kazandıracağına inandıklarını belirten Eroğlu, Erasta'da 35 bin metrekarelik kiralanabilir alan yer aldığını ifade ederek toplamda 125 mağaza olacağını belirtti.

Erasta AVM ile Edirne'ye gelecek markalardan bazıları D&R, H&M, Mac, Starbucks, Hayal Kahvesi, KFC, Tavuk Dünyası, Sbarro, Usta Dönerci, Alaçatı Muhallebicisi, Özsüt, E-bebek olacak. Alışveriş merkezinde Migros, Atlantis Eğlence Merkezi ve sinema olarak da Cinemarine yer alacak. Erasta'nın 1200 araç kapasiteli ücretsiz otoparkı bulunuyor.

Erasta Edirne Alışveriş Merkezi; 13, 14 ve 15 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek çeşitli etkinliklerle hizmete açılacak.

EJH