Erikli'ye su geliyor

Erikli'ye su geliyor
Edirne'nin Keşan ilçesinde, Erikli sahiline su getirecek proje için çalışmalar başladı. Kocaali köyündeki su kuyularından Erikli'ye su getirecek olan hat için ilk kazma vuruldu.Keşan Belediyesi, Erikli sahiline su getirecek projenin...

Edirne'nin Keşan ilçesinde, Erikli sahiline su getirecek proje için çalışmalar başladı. Kocaali köyündeki su kuyularından Erikli'ye su getirecek olan hat için ilk kazma vuruldu.

Keşan Belediyesi, Erikli sahiline su getirecek projenin çalışmalarına başladı. Kocaali köyündeki su kuyularına enerji nakil hattı yapılacak, su depoları ve paket arıtma tesisi kurulacak. Bununla birlikte Erikli köyünde yeni su deposu, terfi hattı ve Erikli sahiline yeni içme suyu şebeke hattı yapılacak.

Çalışmaların başladığını sosyal medya üzerinde düzenlenen canlı yayınla duyuran Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, "Erikli'ye su getirmek için bugün bismillah diyoruz. Hayırlısıyla ilk kazmamızı vuruyoruz. Yayla sapağı dahil toplamda 22 kilometrelik hattımızın inşaatına başlıyoruz. Hava şartları ve koşullar müsaade ettiği sürece 180 günlük sürecimize başlıyoruz." dedi.