Fatih Terim'den Kahreden Haber! Galatasaray Camiası Yasta

Fatih Terim'den Kahreden Haber! Galatasaray Camiası Yasta
Galatasaray ve Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın eski teknik direktörü Fatih Terim'in acı günü sevenlerini de derinden sarstı. Bir süredir rahatsız olan Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim bu sabah yaşamını yitirdi.Adana'daki...

Galatasaray ve Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın eski teknik direktörü Fatih Terim'in acı günü sevenlerini de derinden sarstı. Bir süredir rahatsız olan Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim bu sabah yaşamını yitirdi.

Adana'daki özel bir hastanenin morguna kaldırılan Nuriye Terim'in cenazesinin, yarın eşi Talat Terim'in kabrinin yanında toprağa verileceği ifade edildi.

Ünlü isim Fatih Terim, Adana'da yaşayan annesinin rahatsızlığından dolayı memleketine gitmişti. Fatih Terim, önceki gün, Abdurrahim Albayrak'ın torunu Batuhan Bostancı'nın yaşamını yitirmesi haberini alır almaz yeniden İstanbul'a gelmişti.

Acılı Terim Adana'ya Gidiyor

Terim de annesinin taziyeleri kabul etmek ve cenaze törenine katılmak için Adana'ya hareket etti.

Nuriye Terim'in cenazesi, 26 Kasım 2022 tarihinde yapılacak törenden sonra Asri Mezarlık'ta defnedilecek.

Nuriye Terim Kimdir?

Nuriye Terim, 1931 senesinde Adana'da dünyaya geldi. Fatih Terim'in annesi olan Nuriye Terim, 25 Kasım 2022 tarihinde 91 yaşında yaşama gözlerini yumdu. Terim'in eşi ve Talat Terim 6 Şubat 2019 yılında hayatını kaybetmişti.