Fenerbahçe Transferi Resmen Açıkladı! Kiralık Olarak Gönderildi

Fenerbahçe Transferi Resmen Açıkladı! Kiralık Olarak Gönderildi
Transfer dönemi ile birlikte, kulüplerden art arda açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, güncel transfer gelişmeleri futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Fenerbahçe'nin son dakika açıklamasına göre, Bruma...

Transfer dönemi ile birlikte, kulüplerden art arda açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, güncel transfer gelişmeleri futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Fenerbahçe'nin son dakika açıklamasına göre, Bruma Portekiz’in SC Braga'ya kiralandı.

Bruma Kiralandı

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün sosyal medya hesabı üzerinden Bruma transferi ile ilgili açıklama yapıldı. Söz konusu paylaşımda ''Bruma, SC Braga’ya kiralandı. Oyuncumuz Armindo (Bruma) Tué Na Bangna, 2022-2023 sezonunun sonuna kadar Portekiz’in SC Braga takımına kiralanmıştır. Bruma’nın başarılı bir sezon geçirmesini diler, kamuoyunun bilgisine sunarız.'' denildi.

Fenerbahçe Oyunuyla Beğeni Topladı!

Süper Lig'de kendi evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, baskılı oyunuyla maçı 5-1 önde tamamlandı. Maç boyunca yüksek tempolu oyunuyla beğeni toplayan Fenerbahçe, birkaç haftanın ardından taraftarını yeniden memnun etmeyi başardı.