Filede EGS Coşkusu

Filede EGS Coşkusu
Bu yıl 5.si düzenlenen Valilik Kupası Voleybol Turnuvası salı akşamı Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarla başladı.
Bu yıl 5.si düzenlenen Valilik Kupası Voleybol Turnuvası Salı akşamı Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarla başlarken salonda da Edirne Giyim Sanayi (EGS) ekibinin rüzgarı esti.

Turnuvanın iddialı ve renkli takımlarından EGS, ilk maçında DSİ ile karşılaştı. Yoğun ve coşkulu bir tribün desteğini de arkasına alan Edirne Giyim Sanayi güzel bir oyundan sonra ilk seti 25-12, ikinci seti de 25-18 kazanarak karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Karşılaşma boyunca tribünleri dolduran yaklaşık 500 EGS taraftarı, takımlarına büyük bir destek verirken, salonda çok renkli görüntüler sergilediler. Taraftar ve takımın bu ortak coşkusu izleyenlere keyif verdi. Aynı zamanda karşılaşma sonrasında her iki takımı el ele tribüne çağıran EGS taraftarları, centilmenlikleriyle de taraflı tarafsız herkesin alkışını aldı.

Turnuvaya 11 Nisan Perşembe akşamı yapılacak iki karşılaşmayla devam edilecek. Toplam 14 takımın 3 grupta mücadele ettiği turnuva 16 Mayıs’a kadar devam edecek.