Final Yapması Bekleniyordu! O Dizi Hala Bitmedi

Final Yapması Bekleniyordu! O Dizi Hala Bitmedi
İddialı bir başlangıç yapsa da hedeflenen reytinglere ulaşamayan yerli dizi, bir türlü bitmiyor. Peki bitmesi beklenen dizi neden hala bitmedi? İşte merak edilenler...Yeni sezonda çok sayıda dizi erken başlayıp erken bitti. Kısa...

İddialı bir başlangıç yapsa da hedeflenen reytinglere ulaşamayan yerli dizi, bir türlü bitmiyor. Peki bitmesi beklenen dizi neden hala bitmedi? İşte merak edilenler...

Yeni sezonda çok sayıda dizi erken başlayıp erken bitti. Kısa sürede final yapan dizilerin bitme sebebi çoğunlukla istenen reytinglere ulaşamaması oldu. Özellikle Fox TV ekranların yayınlanan yerli dizinin finale gittiği anlaşılıyor, reytinglerde beklenen sonuca ulaşamayan o dizi bir türlü final yapamıyor.

Fox TV, önceki sezondaki gibi hızlı bir şekilde 'final' kararı alamıyor. Peki neden? İşte detaylar...

Fox TV  ekranlarında izleyici ile bir araya gelen, başrollerini Taro Emir Tekin ve Alina Boz'un üstlendiği Bir Peri Masalı isimli dizi, şu ana kadar 6 bölüm ekranlara geldi.

Bir Peri Masalı, ekran yolculuğuna her ne kadar iddialı başlamış olursa olsun reytingleri hala hedeflenen seviyede değil.

Senaristlerin Çabası da Sonuç Vermedi

Reytinglerde istenilen seviyeyi yakalamak için senaristler çaba gösteriyor da olsa Bir Peri Masalı için final kaçınılmaz gözüküyor.

Fox TV, önceki sezonlarda peş peşe final kararı verir ve dizileri ekranlardan hemen kaldırırdı. Şimdilerde ise seyircilerin kanaldaki yapımlara bağımlılığının azalmasından dolayı Fox TV, dizilere şans vermeyi adeta ilke edindi.

Bir Peri Masalı'nın da bu sebeple final yapması beklenirken bir türlü bitemediği öne sürüldü.

Öte yandan, kanal yönetiminin geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi cesur bir şekilde dizileri yayından kaldırmamasının yalnızca yapım şirketlerinin işine yaradığı belirtiliyor.