Fırtınaya dikkat!

Fırtınaya dikkat!
Marmara Bölgesi geneli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan uyarıda, kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiği bildirildi.Marmara...

Marmara Bölgesi geneli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan uyarıda, kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiği bildirildi.

Marmara Bölgesi genelinde rüzgarın, güney ve güneybatı yönlerden bugünden itibaren çarşamba günü sabah saatlerine kadar kuvvetli, yer yer fırtına (40-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Meteorolojiden yapılan uyarıda, beklenen fırtına sebebiyle meydana gelebilecek ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmeler ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

EDİRNE HAVA DURUMU: 10 Şubat 2021 Çarşamba günü sağanak yağışlı 8/17 derece, 11 Şubat 2021 Perşembe günü gök gürültülü sağanak yağışlı 12/16 derece, 12 Şubat 2021 Cuma günü bulutlu 1/3 derece, 13 Şubat 2021 Cumartesi günü bulutlu -4/1 derece.