Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni Gerçekleştirildi
Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasının ödül töreni ve sergi açılışı gerçekleştirildi.

Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen "Çorlu'nun Modern Yüzü" konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni ve sergi açılışı gerçekleştirildi.

Çorlu'nun tanıtımına katkı sağlamak amacıyla 20 Eylül 2016 - 6 Ocak 2017 tarihlerinde düzenlenen "Çorlu'nun Modern Yüzü" konulu fotoğraf yarışması ödül töreni Çorlu Belediyesi Tarihi Belediye Binasında düzenlendi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşların katıldığı törende konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "3 aylık süre içerisinde Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu'na (TFSF) ulaşan 524 fotoğraf içinden yine federasyon tarafından onaylı jüri üyelerince seçilen 54 fotoğrafın bugün aynı zamanda sergisini açıyoruz. 2 hafta süreyle Tarihi Belediye Binamızda sergilenecek olan bu fotoğrafların çekimi için Çorlu ve civarının yanı sıra ülkemizin çeşitli illerinden Çorlumuza gelen ve bu güzel fotoğrafları çekerek anı ölümsüzleştiren herkese teşekkür ediyorum. Çorlumuzun ulusal düzeyde tanıtımına da katkı koyan bu yarışmanın hayırlı olmasını diliyorum. Önümüzdeki dönemde şehrimizin kültürüne katkı koyacak bu tür yeni etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz." dedi.

Baysan'ın konuşmasının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da düzenlenen etkinlik ile ilgili konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından yarışmada dereceye girenlere ödülleri verilirken, yarışmada birincilik, ikincilik, üçüncülük, Çorlu Belediyesi Özel Ödülü ve mansiyon ödülünü kazanan fotoğrafların yanı sıra, sergileme ve satın alma hakkı kazanan fotoğraflar sergilendi.

Çorlu Tarihi Belediye Binası Sergi Salonunda açılan "Çorlu'nun Modern Yüzü" konulu fotoğraf sergisi iki hafta süreyle açık kalacak.

EJH