Galatasaray – Beşiktaş Maçı Ne Zaman? Galatasaray – Beşiktaş Muhtemel 11’i

Galatasaray – Beşiktaş Maçı Ne Zaman? Galatasaray – Beşiktaş Muhtemel 11’i
Spor Toto Süper Lig’in 13. Haftasında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Herkesin heyecan içerisinde beklediği bu maç hemen herkes tarafından araştırılmaktadır. Alanya maçında yaşanan hakem faciasından dolayı...

Spor Toto Süper Lig’in 13. Haftasında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Herkesin heyecan içerisinde beklediği bu maç hemen herkes tarafından araştırılmaktadır. Alanya maçında yaşanan hakem faciasından dolayı bu haftaki maç herkes tarafından arama motorlarında araştırılmaktadır. İşte, Galatasaray – Beşiktaş maçı detayları…

Galatasaray – Beşiktaş Maçı Ne Zaman?

Galatasaray – Beşiktaş Maçı Spor Toto Süper Lig’in 13. Haftasında oynanacak. 5 Kasım 2022 tarihinde saat 20.00 da NEF Stadında gerçekleştirilecek maçın hakemi de merak edilmeye başlandı.

Galatasaray Beşiktaş Maçı Hakemi Halil Umut Meler olarak açıklandı. Halil Umut Meler’in yardımcıları ise Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan olarak belirlendi. Dördüncü hakem ise Kadir Sağlam olarak açıklandı. Galatasaray – Beşiktaş maçı beIN Sports ekranlarında canlı canlı seyredilecek.

Galatasaray – Beşiktaş Muhtemel 11’i

Galatasaray – Beşiktaş Muhtemel 11’i taraftarlar tarafından araştırılmaktadır. Maçın henüz ilk 11’i belli olmasa da tahminler aşağıdaki gibidir.

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Emre, Rashica, Torreira, Oliveira, Kerem, Mertens, Icardi

Beşiktaş: Mert, Rosier, Talha, Saiss, Masuaku, Salih, Souza, Gedson, Cenk, Weghorst, Redmond