Genç yaşlı 85 milyona ek para ödeme müjdesi! Belgesini teslim eden PTT'den parayı kapıyor!

Genç yaşlı 85 milyona ek para ödeme müjdesi! Belgesini teslim eden PTT'den parayı kapıyor!
Bu ödemelerin dışında doğum parası, evde bakım maaşı, 65 yaş aylığı başta olmak üzere pek çok destek sağlanıyor. Genç yaşlı 85 milyon e-Devlet kapısına giderek müracaat işlemlerini tamamlayıp onay gelir gelmez parasını...

Bu ödemelerin dışında doğum parası, evde bakım maaşı, 65 yaş aylığı başta olmak üzere pek çok destek sağlanıyor. Genç yaşlı 85 milyon e-Devlet kapısına giderek müracaat işlemlerini tamamlayıp onay gelir gelmez parasını PTT'den alıyor.

https://edirnejethaber.com/ptt-kimlik-karti-seri-numarasi-ayla-baslayanlara-40-bin-lira-verecek/

Genç yaşlı 85 milyona ek para ödeme müjdesi! Belgesini teslim eden PTT'den parayı kapıyor. Devlet 2022 yılında yeni destek ödemeleriyle vatandaşın yüzünü güldürdü. Her ay yapılan destek ödemeleri olduğu gibi tek seferliğine de yapılan yardım ödemeleri bulunuyor. Bu doğrultuda ihtiyaç sahipleri devlet tarafından verilen destek ödemelerini araştırıyor. Tüm ödemeleri editörlerimiz aracılığıyla araştırarak merak eden vatandaşlarımız için kapsamlı bir şekilde derledik. İşte yapılan destek ödemeleri

ENGELLİ MAAŞI

2022 Temmuz sonrası en düşük engelli maaşı 1.226 TL'ye çıktı. Öte yandan yüzde 70 üzeri engelli olan vatandaşlar ise 1.840 TL destek alıyor.

EVDE BAKIM MAAŞI

Bakıma muhtaç olan kişilerin ailelerine ödenen evde bakım maaşı Temmuz ayında 3.340 TL'ye çıkmış oldu.

AİLE DESTEK YARDIMI

Bu destek yardımı aracılığıyla 12 ay boyunca vatandaşa 450 ile 600 TL ödeme yapılıyor. Bu tutar yılda 5.400 ve 7.200 TL yapıyor.

YAKACAK DESTEĞİ

Hiçbir sosyal güvencesi olmayan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve hanelere kömür ve doğalgaz desteği veriliyor.

https://edirnejethaber.com/ev-hanimi-issiz-emekli-ogrenciye-ek-yardim-hemen-pttden-cekin/