Google Tablet Piyasasına Pixel Modeliyle Tekrar Giriş Yapmaya Hazırlanıyor

Google Tablet Piyasasına Pixel Modeliyle Tekrar Giriş Yapmaya Hazırlanıyor
ABD merkezli teknoloji devi Google, son yıllarda Pixel marka akıllı telefon modelleri ile büyük ilgi görüyor. Farklı kategorilerde ürün çeşitliliğini arttırmak için çalışmalarını sürdüren şirket, geçtiğimiz aylarda yeni...

ABD merkezli teknoloji devi Google, son yıllarda Pixel marka akıllı telefon modelleri ile büyük ilgi görüyor. Farklı kategorilerde ürün çeşitliliğini arttırmak için çalışmalarını sürdüren şirket, geçtiğimiz aylarda yeni tablet modeli üzerinde çalışmalara devam ettiğini duyurmuştu. Pixel Tablet adı verilen cihazın piyasaya çıkmasına kısa bir süre kala, teknik özellikleri netleşmeye başladı.

Pixel Tablet Teknik Özellikleri

Google, Pixel Tablet modeli hakkında henüz resmi bir açıklama yapmasa da iddialara göre cihazın bazı teknik detayları şu şekilde:

Ekran Boyutu: 10.95 inç

Depolama Kapasitesi: 128 GB ve 256 GB

RAM: 4 GB

WİFİ: 6

Ekran Kalemi: USI 2.0

Pixel Tablet Ne Zaman Tanıtılacak?

Pixel Tablet modelinin piyasaya çıkış tarihine ilişkin net bir açıklama bulunmasa da 2023 yılının ilk aylarında kullanıcılar ile buluşması bekleniyor. Söz konusu cihazın fiyatını ilişkin de resmi açıklama yapılmadı. Tabletin uygun fiyatlı olacağı ve geniş bir kullanıcı kitlesini hedefleyeceği tahmin ediliyor.