Güreşçi İremnur Hatipler'in Hedefi Büyük

Güreşçi İremnur Hatipler'in Hedefi Büyük
Edirne Şahi Spor Kulübünün başarılı güreşçisi 17 yaşındaki İremnur Hatipler, 8 sene önce başladığı güreş branşında iki Türkiye şampiyonluğu kazandı. Hatipler uluslararası turnuvalarda da birçok kez kürsüye çıkma...

Edirne Şahi Spor Kulübünün başarılı güreşçisi 17 yaşındaki İremnur Hatipler, 8 sene önce başladığı güreş branşında iki Türkiye şampiyonluğu kazandı. Hatipler uluslararası turnuvalarda da birçok kez kürsüye çıkma başarısı elde etti.

Ayak bileğinden yaşadığı sakatlıktan sonra Edirne Spor Salonu'nda antrenörler eşliğinde yeniden antrenmanlara başlayan başarılı güreşçi, hasret kaldığı milli formayı giyip Avrupa ve dünya şampiyonlarında Türkiye'yi başarıyla temsil etmek istiyor.

Hatipler, güreşi çok sevdiğini ve uzun yıllar sürdürmek istediğini dile getirdi.

Antrenör babasının yönlendirmesiyle güreşe başladığını kaydeden Hatipler, "Profesyonel olarak 8 yıldan beri güreş yapıyorum. Bu süreçte iki Türkiye şampiyonluğum iki de uluslararası turnuva şampiyonluğum var. İnşallah yeni başarılar için hazırlıklara devam ediyorum." şeklinde konuştu.

Sakatlığı sebebi ile bir süre minderden uzak kaldığını söyleyen Hatipler, yavaş yavaş form tutmaya başladığını belirtti.

Hatipler'in Açıklaması Şu Şekilde:

"Dolu dizgin çalışıyorum. Açığı kapatmam gerekli. Her şey çok iyi ilerliyor. Önümüzde Türkiye şampiyonaları var. Hepsinde ilk hedefim şampiyonluk ya da dereceye girmek. Ardından Avrupa ve dünyada şampiyonluklar istiyorum. Kadın güreşi Türkiye'de ileri seviyelere geldi. Yasemin Adar ve diğer başarılı sporcuların açtığı yoldan ilerlemek istiyorum."