Gürkan: "Dostluk ve Centilmenlik Kazanmalı"

Gürkan: "Dostluk ve Centilmenlik Kazanmalı"
Beşiktaş Store'un açılışına katılan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, sporda dostluğun ve centilmenliğin kazanması gerektiğine dikkat çekti. Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman ile bir araya gelen Başkan Gürkan,...

Beşiktaş Store'un açılışına katılan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, sporda dostluğun ve centilmenliğin kazanması gerektiğine dikkat çekti. Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman ile bir araya gelen Başkan Gürkan, Orman'a Edirne'nin simgelerinden olan 'Edirne Kari' hediye etti.

Edirne’de hizmete giren Beşiktaş Store'un açılışını Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman ile birlikte gerçekleştirdi.

Taraftarların yoğun ilgisiyle karşılanan Gürkan, sporda dostluğun ve centilmenliğin kazanması gerektiğine değindi. 3 büyük takımın da Edirne'de tesis açmasını dilediğini belirten Gürkan, "Bütün büyük kulüplerin Edirne'de yer almasını, burada tesis açmalarını diliyorum. Edirne Belediyesi olarak gençlerin sporla yetişmesi, geçlerin sportif faaliyetlerde bulunması bizim için çok önemli. Edirne’de faaliyet gösteren ve ASFK'ya kayıtlı olan tüm amatör kulüplere ihtiyaçları oranında destek vererek, kentimizde sportif faaliyetleri arttırmayı hedefliyoruz." dedi.

Açılışın ardından Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman ile yemekte bir araya gelen Gürkan, Orman'a Edirne'nin simgelerinden olan 'Edirne Kari' hediye etti.

Edirne’de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Orman, "Edirne’de olmak, Edirneli taraftarla bir araya gelmek bizleri çok mutlu etti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a da bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

beşiktaş store açılışı passolige hayır