Gürkan Kandil Simidi Dağıttı

Gürkan Kandil Simidi Dağıttı
Edirne Belediyesi tarafından, üç ayların ilk kandili olan Regaip Kandili dolayısıyla Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın da katılımıyla Saraçlar Caddesinde Edirnelilere kandil simidi dağıttı.Regaip Kandili dolayısıyla Saraçlar...

Edirne Belediyesi tarafından, üç ayların ilk kandili olan Regaip Kandili dolayısıyla Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın da katılımıyla Saraçlar Caddesinde Edirnelilere kandil simidi dağıttı.

Regaip Kandili dolayısıyla Saraçlar Caddesinde kurulan stantta hem Edirnelilerin kandili kutlandı, hem de kandil simidi dağıtıldı. Belediye Başkanı Recep Gürkan, başkan yardımcıları ve CHP Milletvekili Adaylarının da katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte 20 bin kandil simidi dağıtıldı.

CHP Edirne İl Örgütünün 23 Nisan dolayısıyla Atatürk Anıtı önündeki törenin ardından beraberindekilerle birlikte Saraçlar Caddesine doğru yürümeye başlayan Gürkan ve beraberindekiler alkışlar eşliğinde PTT önüne geldiler.

Vatandaşların kandil simidi dağıtan Başkan Gürkan ayrıca tüm Edirnelilerin ve İslam aleminin Regaip Kandilini kutladı. Edirneli vatandaşların 23 Nisan Bayramını da kutladığını belirten Gürkan, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk ve dünya çocuklarına armağan ettiği en büyük bayramlardan biridir." açıklamasında bulundu.

CHP Milletvekili Adayları Okan Gaytancıoğlu ve Gürkan Güneser de Edirnelilerin 23 Nisan Bayramını ve Regaip Kandilini kutladı.