Gürkan'dan Destek Çağrısı

Gürkan'dan Destek Çağrısı
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi Edirnespor Futbol Takımı ve Erkek Basketbol Takımı’nın hafta sonu önemli karşılaşmalara ev sahipliği yapacağını belirterek, tüm Edirne halkını maçlara davet etti.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan,  Edirne Belediyesi Edirnespor Futbol Takımı ve Erkek Basketbol Takımı’nın hafta sonu önemli karşılaşmalara ev sahipliği yapacağını belirterek, tüm Edirne halkını maçlara davet etti.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi Birinci Grupta mücadele eden ve grup liderliğini sürdüren Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Basketbol Takımı, 2016-2017 sezonu eleme A Grubu birinci hafta mücadelesindeki ilk karşılaşmasını Denizli Yüksekçıta Koleji ile gerçekleştirecek.

11 Şubat 2017 Cumartesi günü saat 19.00’da Mimar Sinan Spor Salonunda oynanacak maça oldukça iyi hazırlanan Edirnespor Erkek Basketbol Takımı, gruptan çıkarak bir üst tura yükselmeyi hedefliyor.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Edirne Belediyesi Edirnespor Futbol Takımı ise, bu hafta Kartal Bulvarspor’u evinde ağırlayacak. Karşılaşma 12 Şubat 2017 Pazar günü saat 14.00'de 25 Kasım Stadyumunda oynanacak.

Bu hafta hem basketbol hem de futbol maçlarının Edirne ev sahipliğinde gerçekleştirileceğini ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Edirnespor'un bu sezonki sloganı 'Haydi Edirnem Takımına Sahip Çık' oldu. Haydi Edirne, gün bugündür diyerek, tüm Edirne halkını, takımına sahip çıkmaya davet ediyorum. Edirnemiz sizlerle daha da güçlenecek, takımlarımız sizlerin destekleriyle iki maçı da kazanarak, liglerdeki varlığını korumaya devam edecek." dedi. Gürkan, ayrıca futbol ve basketbol maçlarının ücretsiz olacağını söyledi.

EJH