Gürkan'dan Yarıyıl Tatili Tavsiyesi

Gürkan'dan Yarıyıl Tatili Tavsiyesi
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yarıyıl tatiline girecek olan öğrencilere ve ailelere tavsiyelerde bulundu.

Edirne'de örgün eğitimde, resmi ve özel okullarda okuyan yaklaşık 55 bin 874 öğrencinin 22 Ocak 2016 Cuma günü yarıyıl tatiline gireceğini hatırlatan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Öğrenciler, kişilik gelişimi, bilgi, beceri ve hobi edinimi için 15 günlük tatil sürecini fırsat olarak görmelidirler." dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yarıyıl tatiline girecek olan öğrencilere ve ailelere tavsiyelerde bulundu. Yıllarca öğretmenlik yapan Gürkan, 15 günlük tatil sürecinde öğrencilerin rehavette kapılmamasını isteyerek, "Unutmayalım ki, tatil aynı zamanda kişilik gelişimi, bilgi, beceri ve hobi edinme için fırsat oluşturur. Sömestr tatili, yeni eğitim dönemine hazırlanmak ve geçmiş dönemi gözden geçirmek için çok önemdir." dedi.

Ailelere de seslenen Gürkan, "Karnesi kötü gelen çocukların çok fazla üstüne gidilmemeli. Aile bir araya gelerek, geçirdikleri dönemi birlikte değerlendirerek, ikinci dönemde notların düzelmesi için neler yapılması gerektiği üzerinde konuşmalıdırlar." diye konuştu.