H2020 Proje Hazırlama Eğitimi Başladı

H2020 Proje Hazırlama Eğitimi Başladı
Edirne Belediyesi AB & Uluslararası İlişkiler Birimi tarafından hazırlanan H2020 Proje Hazırlama Eğitimi başladı.

Edirne Belediyesi AB & Uluslararası İlişkiler Birimi tarafından hazırlanan H2020 (Horizon) Proje Hazırlama Eğitimi başladı. Eğitimde, proje başvuru dokümanları ve değerlendirme süreci ile ilgili önemli noktalara değinilecek.

Edirne Belediyesi AB & Uluslararası İlişkiler Birimi tarafından hazırlanan "H2020 Proje Hazırlama Eğitimi" isimli proje, Trakya Kalkınma Ajansı 2016 Teknik Destek Programı kapsamında uygulanıyor. Kurumların projelerle yetkili personellerine büyük destek sağlaması planlanan eğitim başladı. 3 gün sürecek olan bu eğitime Edirne Valiliği, Edirne Belediyesi, Trakya Üniversitesi, Trakya Kalkınma Ajansı ve Meriç Belediyeler Birliğinden toplamda 9 kişi katıldı.

Uzman Bülent Tunga Yılmaz tarafından verilen eğitimde H2020'nin genel çerçevesi ve temel kuralları, çağrı takibi ve ilgili çağrı başlığının seçilmesi, çağrı dokümanlarının incelenmesi, konsorsiyum oluşturma gibi konular işlenecek. Ön plan oluşturma, ortak arama-bulma konuları anlatılarak, proje başvuru dokümanları ve başvuru ve değerlendirme süreci ile ilgili önemli noktalar incelenecek.

EJH