Hadise'den Kötü Haber! Sevenlerini Endişelendirdi

Hadise'den Kötü Haber! Sevenlerini Endişelendirdi
Şarkıcı Hadise, Rapçi Murda'yla beraber çıkardığı yeni şarkı 'Sen Dönene Kadar'ın konserlerine sürerken, yoğun iş temposu sebebi ile rahatsızlandı.Yoğun konser maratonu süren Hadise'ye nazar değdi. Hadise hastaneye kaldırıldı....

Şarkıcı Hadise, Rapçi Murda'yla beraber çıkardığı yeni şarkı 'Sen Dönene Kadar'ın konserlerine sürerken, yoğun iş temposu sebebi ile rahatsızlandı.

Yoğun konser maratonu süren Hadise'ye nazar değdi. Hadise hastaneye kaldırıldı. Rap sanatçısı Murda'yla beraber çıkardığı yeni şarkı 'Sen Dönene Kadar'ın konserlerine devam ederken yoğun tempodan dolayı rahatsızlandı.

Hadise'den Açıklama Geldi

Medyatava'daki habere göre, ikilinin yeni şarkıları için konser hazırlıkları devam ederken Hadise, yoğun tempoya dayanamayarak hastalandı. Kıbrıs konserine gelirken hastaneye kaldırılan Hadise, şu ifadelere yer verdi:

"İstanbul'da harika bir konser verdim. Gece uyuduktan sonra sabah kalktığımda boynum tutulmuş ve hasta hissettim. Serum aldım ve doktorum da müdahale etti. Kıbrıs'a geldiğimde de serum tedavisine devam ettim. Sayenizde ayaktayım ve sizlerle beraberim."