Hamdi Sedefçi Belediye Başkanı Adaylığını Açıkladı!

Hamdi Sedefçi Belediye Başkanı Adaylığını Açıkladı!
Hamdi Sedefçi, Edirne Belediye Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Hamdi Sedefçi, Edirne Belediye Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Sedefçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bağımsız Türkiye Partisinden belediye başkanı adayı olduğunu duyurdu.

1989-1994, 1994-1999, 2004-2009, 2009-2014 dönemlerinde Edirne belediye başkanı olan Hamdi Sedefçi, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için adaylığını açıkladı.

"Halkın yönettiği bir belediye için ben de adayım!" diyen Hamdi Sedefçi, Bağımsız Türkiye Partisinin Edirne Belediye Başkan Adayı oldu.

Hamdi Sedefçi, aday olmasıyla ilgili bir basın açıklaması da yaptı.

[irp posts="3377" name="Sedefçi’den Gürkan’a Hodri Meydan; "Edirne’yi Başına Yıkarım""]

"CHP VE AK PARTİYİ SANDIĞA GÖMECEĞİZ"

Hamdi Sedefçi şöyle konuştu:

"Ben Edirne gibi kutsal bir şehre 20 sene belediye başkanlığı yaptım. Bu süre boyunca hep partiler üstü oldum, bütün insanlara elimi uzattım. Herkesin belediye başkanı, abisi, babası olmaya çalıştım. Bu dönem için aday olacağımı söyleyerek bir süre önce gezilere başlamıştım. 2 yıl boyunca 24 mahallemizde esnaf kardeşlerimizle görüştüm, sevgi ve saygı gördüm. Yıllar sonra hala sevgi ve saygı görmek benim için onur ve şereftir. Ben hayatım boyunca hep namusun gibi söz vermişimdir ve yapmışımdır. Edirne bir laf söyler; 'Hamdi başkan söz verdi mi yapar' der. Biz öyleyiz. Birçok partide siyaset dışı eylemler yapıldığını görmekten üzüntü duyuyorum. Edirne bu eylemlerle iki adaya mahkum edilmek istemiyor. Bir düzen kurulmaya çalışıldı, Edirne halkının sandıkta Recep Gürkan ve Koray Uymaz arasında seçim yapması istendi. Bu başarılı oldu gibi görülüyordu. İnsanlara seçme hakkı tanımak istemediler. Sonuçta Allah büyük, bize yardım etti. Bağımsız Türkiye Partisinin Sayın Genel Başkanı Haydar Baş ile görüşerek bugün bana partiden aday olma onurunu bağşettiler. Biz bu partide cumhuriyete, Mustafa Kemal'e sahip çıkarak hizmet yapmanın yollarını biliyoruz ve vadediyoruz. Edirne halkı 5 yıldır hizmetsiz kaldı, mağdur edildi. Biz bu mağduriyeti ortadan kaldıracağız. İnşallah 1 Nisan'da hem CHP'ye hem AK Partiye şaka yapacağız, onları sandığa gömeceğiz. Bağımsız Türkiye Partisinin bayrağını Edirne kalesine dikeceğiz."