Hazal Kaya Hamilelik Pozuyla Sosyal Medyayı Salladı! Leyla Bebek Yolda

Hazal Kaya Hamilelik Pozuyla Sosyal Medyayı Salladı! Leyla Bebek Yolda
Hazal Kaya ve Ali Atay çifti, 2019 yılında dünya evine girdi. Aynı yıl çocukları Fikret Ali'yi kucağına almanın mutluluğuna yaşayan çift, şu sıralar ikinci çocuğun heyecanını yaşıyor. Sosyal medya paylaşımlarına devam...

Hazal Kaya ve Ali Atay çifti, 2019 yılında dünya evine girdi. Aynı yıl çocukları Fikret Ali'yi kucağına almanın mutluluğuna yaşayan çift, şu sıralar ikinci çocuğun heyecanını yaşıyor. Sosyal medya paylaşımlarına devam eden Hazal Kaya, geçtiğimiz haftalarda kızının adının Leyla olacağını açıklamıştı. Hazal Kaya'nın son paylaştığı kare de sosyal medyada büyük ses getirdi.

Aslı Kızmaz İle Olan Karesini Paylaştı

Hazal Kaya, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Paylaşımlarıyla büyük ses getiren başarılı oyuncunun Instagram'da, 7.2 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Hazal Kaya, son paylaşımında yazar Aslı Kızmaz ile yan yana çektiği bir kareye yer verdi. Söz konusu paylaşımda, 4.5 aylık hamile olan Hazal Kaya'nın, karnının belirginleştiği dikkatlerden kaçmadı. Güzel oyuncunun paylaşımı, takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Hazal Kayanın Yer Aldığı Yapımlar

Başarılı oyuncu Hazal Kaya bugüne kadar Aşk-ı Memnu, A.Ş.K, Adını Feriha Koydum, Maral: En Güzel Hikayem, Bizim Hikaye, Menajerimi Ara, Misafir, Çalgı Çengi, Bu Son Olsun, İtirazım Var, Kırık Kalpler Bankası ve Benden Ne Olur gibi pek çok yapımda yer aldı.