Hedef 'Güneş'

Hedef 'Güneş'
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi Edirnespor Bayan Basketbol Takımı ile bir araya geldi. Avrupa Kupası'nda mücadele edecek olan takıma başarılar dileyen Gürkan, "Güneşi hedefleyin, ıskalasanız bile yıldızlara...

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi Edirnespor Bayan Basketbol Takımı ile bir araya geldi. Avrupa Kupası'nda mücadele edecek olan takıma başarılar dileyen Gürkan, "Güneşi hedefleyin, ıskalasanız bile yıldızlara ulaşırsınız. Bu yılki hedefimiz 'Güneş'. en zorunu, en imkansız olanı arzuluyoruz." dedi.

Edirne Belediyesi Bayan Basketbol Takımının geçtiğimiz yıl çok güzel başarılara imza attıklarını ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Play-Of'a kalarak ligi çok iyi yerde tamamladık. Şimdi Avrupa Kupası'nda yarışacağız. İlk maçımız 29 Ekim'de Edirne'de yapılacak. Maçların iki tanesi soğuk bölgelerde olacak biri Sibirya'da, diğeri de Minsk'te." dedi.

Bu yıl takımın büyük oranda yenilendiğini ifade eden Gürkan, "Geçen yılki sloganımız; 'Zoru başarırsın, imkansız biraz zaman alır' idi. Bu yılki sloganımız ise 'Güneşi hedefleyin, ıskalasanız bile yıldızlara ulaşırsınız'. Bu yılki hedefimiz 'Güneş' en zorunu, en imkansız olanı arzuluyoruz. Iskalar mıyız? Iskalayabiliriz. Sporda bazen sonuç amacın önüne geçer. Ama sporda asıl olan amacı yakalayabilmektir.

Bizim takım olarak da şehir olarak da amacımız kaliteli maçlar izlettirmek. Öncelikle kızlarımızın sağlığı her şeyden önemli bizler için. Edirne Belediyesi olarak, elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Anlımızın hakkıyla, terimizle ligi başarılı bir yerde tamamlayacağız. Avrupa Kupaları’ndan da çok umutluyum. Edirne Belediyesi Edirnespor, Türkiye’de maç sayısına düşen seyirci bakımından birincidir." diye konuştu.

edirne belediyesi edirnespor kombine

GÜRKAN EDİRNELİLERİ KOMBİNE BİLET ALMAYA DAVET ETTİ

Kırkpınar'da Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ile görüştüğünü ifade eden Gürkan, Edirne'ye 5 bin kişilik kapalı spor salonu müjdesi verdi. Tüm Edirne halkını kombine bilet almaya davet eden Gürkan şunları söyledi: "Bu kombine kart hayatınızı değiştirecek. Sadece 200 TL. Bunu alarak takımınıza katkı sunmanın hazzını yaşıyorsunuz. Bu 200 lirayla alınacak bir mutluluk değil."