Hemen başvur faturan otomatik ödensin! Tek seferde 450 TL ödenecek!

Hemen başvur faturan otomatik ödensin! Tek seferde 450 TL ödenecek!
Sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte hava sıcaklıkları giderek düşmeye başladı. Hal böyle olunca doğal gaz ve elektrik fatura yardımı hakkındaki başvuru bilgileri son dönemin sıklıkla incelenen konularından oldu. Geçtiğimiz...

Sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte hava sıcaklıkları giderek düşmeye başladı. Hal böyle olunca doğal gaz ve elektrik fatura yardımı hakkındaki başvuru bilgileri son dönemin sıklıkla incelenen konularından oldu. Geçtiğimiz günlerde ısıl harita baz alınarak doğal gaz fatura yardımı başvurularının başladığı bilgisi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulmuştu.

https://edirnejethaber.com/her-aileye-1-150-tl-fatura-yardimi-pttde-bugun-basladi/

Hemen başvur faturan otomatik ödensin! ASHB sonbahar başvurularını topluyor! Tek seferde 450 TL ödenecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından vatandaşlara doğal gaz fatura yardımı yapılıyor ve ödemeler tamı tamına 450 TL'den başlıyor. Havaların soğuması ve kış aylarının yaklaşmasıyla beraber başvuru bilgileri ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyuruldu. Editörlerimiz kapsamlı bilgileri sizler için hazırladı. Gelin başvuru şartlarını hep birlikte detaylı bir şekilde inceleyelim.

BAKAN AÇIKLADI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık doğal gaz tüketim desteği başvurularının toplanmaya başladığını bildirdi.

İKİ DÖNEM ŞEKLİNDE ÖDENECEK

Başvuru yapan vatandaşların başvurusunun onaylanması halinde 450 ve 1.150 TL arasında değişen meblağ hesaplarına yatırılacak.

HANE BAŞINA GÖRE BELİRLENECEK

Söz konusu desteğin miktarı kişinin yaşadığı hane halkı gelirine göre belirlenecek ve tutar hesaba yatacak.

TEK ŞARTA BAKILIYOR

Destekten faydalanabilmek için bakılan tek kriter ihtiyaç sahibi olmak oldu. İhtiyaç sahibi herkes başvuru yapabilecek.

https://edirnejethaber.com/yuksek-gelen-elektrik-faturalarina-itiraz/