Hırsız çaldığı ürün için pazarlık yaptı

Hırsız çaldığı ürün için pazarlık yaptı
Edirne'de bir hırsız, çaldığı ürünün sahibine sosyal medya üzerinden ulaşarak pazarlık yaptı.Olay, dün akşam saatlerinde Edirne'de Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. E.K. isimli şahıs, elinde telefonuyla birlikte Talatpaşa...

Edirne'de bir hırsız, çaldığı ürünün sahibine sosyal medya üzerinden ulaşarak pazarlık yaptı.

Olay, dün akşam saatlerinde Edirne'de Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. E.K. isimli şahıs, elinde telefonuyla birlikte Talatpaşa Caddesi üzerindeki bir durakta minibüs bekliyordu. O sırada erkek bir şahıs, E.K.'nin yanına gelerek elindeki telefonu aldı ve kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Mağdur E.K.'nin beyanına göre, A.K. isimli hırsız olayın ardından kendisiyle sosyal medya üzerinden iletişime geçti ve çaldığı ürün için pazarlık yaptı. Şüpheli A.K.'nin, "Telefonunu geri almak istiyorsan 1000 lira ver, ben de arkadaşım aracılığıyla telefonunu geri yollayayım." şeklinde mesaj gönderdiği öğrenildi.

Sosyal medya aracılığıyla mesajlaştıktan sonra buluşmak için anlaşan E.K., telefonunu geri alabilmek için buluşmaya gitti. Buluştuğu şahsın, parayı aldıktan sonra telefonu A.K. isimli şahsın getireceğini söylemesi üzerine ikili pazarlıkta anlaşamadı. Olayla ilgili olarak E.K., ismini A.K. olarak bildiği şüpheliden şikayetçi oldu.

[irp posts="21282" name="İntihara kalkıştı, cinlerden talimat aldığını söyledi"]