Hırsızlıktan Serbest Bırakıldılar, Çıkarken Polisin Çantasını Çaldılar!

Hırsızlıktan Serbest Bırakıldılar, Çıkarken Polisin Çantasını Çaldılar!
İstanbul Esenyurt semtinde hırsızlık suçlamasıyla mahkemeye sevk edilen E.D. ve C.B. sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Serbest bırakılan 2 şüpheli, çıkarken masanın üstünde...

İstanbul Esenyurt semtinde hırsızlık suçlamasıyla mahkemeye sevk edilen E.D. ve C.B. sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Serbest bırakılan 2 şüpheli, çıkarken masanın üstünde bulunan polis memurunun çantasını çalarak kaçtı.

Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakılmışlardı

Bir eve girerek hırsızlık yaptıkları belirlenen iki zanlı, polis ekiplerince gözaltına alındıktan sonra emniyetteki işlemleri tamamlandı. Ardından Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edilen şüpheliler, nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ancak serbest bırakılmak hırsızlara yetmemiş olacak ki adliyeden çıkarken tekrar hırsızlık yaptılar!

Polisin Çantasını Çaldılar 

Serbest bırakıldıktan sonra hırsızlar adliyeden çıkarken bir polis memurunun çantasını çaldılar. Bir süre sonra masanın üzerinde bıraktığı çantasının olmadığını fark eden polis memuru, adliyenin güvenlik kameralarını izledi. Görüntüler ise mahkeme tarafından az önce salıverilen 2 şüphelinin, polis memurunun çantasını çaldığını doğruladı.

Şüphelilerden Biri Tutuklandı

Polis memurunun çantasını çalan şüphelilerden biri tekrar gözaltına alındı. Bu sefer ise getirildiği aynı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüphelinin bulunması için ise çalışmalar hala sürdürülüyor.