İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Edirne ve Kırklareli'ne Ziyaret

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Edirne ve Kırklareli'ne Ziyaret
İBB Başkanı İmamoğlu, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar tarafından Atatürk Evi önünde karşılandı.Atatürk Evi'ni gezen, Kırklareli Belediyesi ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren...

İBB Başkanı İmamoğlu, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar tarafından Atatürk Evi önünde karşılandı.

Atatürk Evi'ni gezen, Kırklareli Belediyesi ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren İmamoğlu, Cumhuriyet Meydanı'ndaki konuşmasında Trakya'da olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

İmamoğlu, seçimlerde tarih yazmak için yola çıktıklarını ifade etti.

Türkiye'de 21 milyon gencin olduğunu ve onlara çok önem verdiklerini belirten İmamoğlu, "Ben sırtımı onlara yaslamak için yola çıktım. Gençlerin enerjisiyle, gençlerin fikriyle zikriyle, aklıyla gençlerin yaratıcı duygularıyla, ülkemiz güçlensin diye yola çıktım. Nasıl olacak, gençlerimiz özgür olacak. Gençlerimiz konuşacak. Gençlerimiz fikirlerini her yerde söyleyecek. Gençlerimizi hiç kimse susturamayacak. Onlar özgürleştikçe üretecek." ifadelerini kullandı.

İktidarı eleştirerek seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayan İmamoğlu programı kapsamında Edirne'ye hareket etti.

İmamoğlu Edirne'de

İmamoğlu, Kırklareli programından sonra geldiği Edirne'de, Belediye Başkanı Recep Gürkan ve siyasi parti temsilcilerince karşılandı.

Atatürk Kültür Merkezi'nde Millet İttifakı partilerinin yöneticileriyle toplantıda buluşan İmamoğlu, seçimlerden başarıyla çıkmak için çok çalışacaklarını dile getirdi.

İmamoğlu, ilk turda seçimi kazanmayı hedeflediklerini aktardı.

Ortak akıl ve hedeflerle Türkiye'yi yönetmek istediklerini söyleyen İmamoğlu, "Milletimize yüzü dönük, milletiyle konuşan ortak aklın sesine kulak veren bir hükümet dönemi başlayacak. İşin ehline teslim edildiği, her zaman milletiyle beraber düşünen ve milletin ihtiyaçlarına çözüm bulan bir hükümet dönemi başlayacak. Siyaseti, bir avuç insanın zenginleştiği, iktidarı bir siyasi partinin ya da kesimin iktidarına dönüştüğü değil, 86 milyon insanımızın iktidarı olduğu bir dönemi ülkemiz ve milletimize yaşatacağız." dedi.

Edirne'de Esnaf Ziyareti

İmamoğlu, sonrasında Saraçlar Caddesi'nde esnafı ziyaret etti, Fatih Sultan Mehmet'in doğum yıl dönümü dolayısıyla İBB Mehteran'ın verdiği konseri izledi.

Daha sonra vatandaşlara hitap eden İmamoğlu, Fatih Sultan Mehmet’in doğumunun 591. yıl dönümünde Edirne'de olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu aktardı.

İmamoğlu, Millet İttifakı'nın birlik ve beraberlikle hareket ettiğini söyledi.