İbrahim Tatlıses Çok Seviyorum Deyip Kızı İle Birlikte Fotoğraf Paylaştı

İbrahim Tatlıses Çok Seviyorum Deyip Kızı İle Birlikte Fotoğraf Paylaştı
Arabesk müziğin usta sesi İbrahim Tatlıses, uzun yıllar boyunca seslendirdiği şarkılar ile müzikseverlerin ilgisini çekti. İmparator, son dönemde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile de dikkat çekmeye devam ediyor....

Arabesk müziğin usta sesi İbrahim Tatlıses, uzun yıllar boyunca seslendirdiği şarkılar ile müzikseverlerin ilgisini çekti. İmparator, son dönemde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile de dikkat çekmeye devam ediyor. Başarılı şarkıcı son paylaşımında, kızı Elif Ada ile olan bir karesine yer verdi.

''Sanki Tık Demiş Babasının Burnundan Düşmüş''

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in Instagram'da, 1.9 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Paylaşımlarıyla büyük beğeni toplayan Tatlısesi, son olarak kızı ile birlikte olan bir fotoğrafını paylaştı. İbrahim Tatlıses fotoğrafa ''Böyle güzel gülen Elif Ada gördünüz mü? Allah bütün evlatlarımızı korusun kollasın ve saklasın. Elif Ada'yı çok seviyorum. Sanki tık demiş babasının burnundan düşmüş, maşallah'' notunu düştü.

İbrahim Tatlısesin Popüler Şarkıları

İbrahim Tatlıses bugüne kadar seslendirdiği Şemmame, Gelmesin, Aramam, Bir Kulunu Çok Sevdim, Yalnızım Dostlarım, Dom Dom Kurşunu, Bebeğim, Leylim Ley, Tamam Aşkım, Ne Faydası Var, Seni Sana Bırakmam, Haydi Söyle, Kal Benim İçin ve Neden gibi şarkılar ile yüz milyonları aşan dinlenme sayılarına ulaştı.